Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2014 13:40 - Пророчества за Третата Война
Автор: xitap Категория: Други   
Прочетен: 3177 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.07.2014 10:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Брат Адам, Вюрсбург 1949

Войната ще избухне на югоизток, но това е само началото. Въпреки, че съпротивата е подведена; дълго готвения план за атака на Русия е добре прикрит. Всеки един командващ офицер на Русия има заповеди, които очаква само да бъдат приведени в действие. Първата атака ще е срещу Швеция и ще продължи към Норвегия и Дания. По същото време части от руската армия ще напредната към Западна Германия, Саксония и Турингиа на Рейн, за да превземат Калаис и бреговете. На юг Русия ще се съюзи с Югославската армия (визира се преди разпада, бел.авт.). Тази армия ще влезе в Гърция и Италия. Папата трябва да бяга. Трябва да бяга, за да избегне кървавата баня. Кардиналите ще паднат жертви. Тогава Русия ще опита да навлезе в Испания и Франция към Атлантическия океан, за да обедини армиите от северния фронт и да затвори кръга. Трета армия на Русия ще превземе Източна Европа, за да може да има цялостен контрол над континента. Целта е не Москва да е столица, а Бамберг. Всичко това ще се случи много бързо, защото е благословено и ще бъдат използвани най-модерните невиждани до момента оръжия.
В Саксония, където отстъпващите армии се събират да окажат съпротива, ще бъдат разбити и унищожени. Тогава е края на войната в Германия.

Сестра Елена Айело, Италия (1959)

Още една ужасна война ще дойде от изток на запад. Русия с нейните секретни оръжия ще нападне САЩ, ще превземе Европа. Рейн ще прелива от трупове на войници и кръв. Италия също ще пострада от голяма революция, и Папата ще страда ужасно.

Сестрата на кралица Бриджит, Рим (публикувано през 1970

Третата война ще започне няколко дена след убийството на политически лидер в района на Балканите от двама. (Югославия, Гърция, България)

Джоузеф Кугелбер - Дюк на Воралберг (1922)

За една нощ революцията на Русия ще започне. Ще има буря над запада. Дори няма да им се вярва на нападнатите, че се случва. Много ще бъдат затворени и екзекутирани. Всеки ще бяга към планините. Планината Пфандер ще е пълна с хора.

Като гръм от ясно небе, Русия ще измете Германия, Франция, Италия и Англия.
Всичко това ще дойде много тихо от Русия. Разрушение и глад навсякъде. Районите около Рейн ще бъдат унищожени от самолети и армията на Русия.
Масов глад и мизерия, хората ще мелят кори от дървета, за да си направят брашно; дори тревата и плевелите ще бъдат ползвани за храна.
Земята е осеяна с мъртви, като пустиня. Хората не излизат от малкото останали къщи. Труповете се събират и товарят на камиони, за да се заравят в масови гробове. Нито един път, железница или кораб не функционират, нито коли. Заводите са разрушени, и времената за прогрес са спрели.

Джоузеф Стокерт (1947)

Танкове обикалят в Германия. Тези танкове ще дойдат от Изток, и ще напредват с голяма скорост на Запад. Където срещнат прегради, ще ги изравняват със земята. На 3 фронта те напредват на Запад - през Северно Море, Централна Германия и Алпите. Заради страха, хората ще бягат на запад. Във Франция, пътищата ще бъдат задръстени от бежанци и коли, които не могат да мръднат. Мъже и жени ще бъдат използвани в армията на нападателите. Тези, които откажат да се поджинят, ще бъдат разстрелвани. Храни и дрехи за нападащата армия ще бъдат вземани от поробените народи. Танковете на Русия ще дойдат от Рейн. Цяла Германия ще бъде пълна с войници, които изнасилват и убиват жени. Хората няма да имат собственост или каквото и да е притежание. Много ще живеят, криеики се.

Сеп Уди (загинал през ПСВ)

Когато извикали Сеп на фронта, той казал, че няма да се върне, а ще умре в лед и сняг. Както се случило, той загинал на фронта при битката на Доломитите. Това няма да последната война, казал Сеп, защото много скоро след нея ще има още една, и след малко мир, ще дойде и последната. Тази последната ще е по-ужасна от всички воини на човека през вековете. За да сте наясно какво ще има по това време - ще може да си говорите с братовчед си във Виена от устройство в ръката и ако имате нужда от него бързо, той ще пристигне за 1 час.

Бохемската гора ще бъде изгорена за един ден като слама. Не бягайте, когато сивите птици летят. Ако видите това, знаите, че края е близо и е започнал. Тогава ще е все едно човечеството никога не е имало напредък. Толкова назад ще бъде отхвърлено, че ще има хора в пещерите.

Ще имаш ядене пред себе си и няма да можеш да го ядеш, защото ще носи смърт, ще имаш вода, но няма да можеш да я пиеш, защото ще носи смърт (отровени източници, бел.авт.). От Осер (планина в Баварско-Бохемската част) ще има източници на вода, които ще могат да се ползват. Въздуха ще уврежда кожата като отрова. Сложете всички дрехи, които имате, като не оставяте дори върха на носа си открит. Скриите се в дупки или пещери, докато всичко отмине. Това ще помогне. И не пиите мляко поне 8 седмици.

Ще бъде лошо, и по-късно родените ще трябва изцяло наново да се учат да пишат и четат. Целта е хората да не разпознаят Дявола повече, защото той е облечен красиво и обещава всичко.
Когато няма вече сови през нощта и всяка къша е съборена, идете далеч от водата и не косете тревата. Когато дойдат тези времена, преди да се случи всичко, няма да има граници (Уди живеел в Бохемия, на няколко км. от границата на Бавария. Тези граници паднаха, след като се създаде ЕС и Чехия влезе в него, бел.авт.)

Какво мога да кажа? Моите синове няма да видят и да бъдат засегнати, но трябва да кажат на внуците и правнуците. Те ще видят всичко това. Виждам и не мога да разбера, че хората няма да имат никаква скромност, а само арогантност. Ще бъдат все по-първични и далеч от вярата в Бог. В самия край на всичко, Европа ще бъде обезлюдена, както е била преди много години. Виждам и още, но не го разбирам и не мога да го разкажа. С оттеглянето от вярата, всичко отива надолу и се обърква. Никой не вижда ясно. Елита не вярва в нищо, освен парите, народите ще бъдат подлудени. В църквите ще пускат танцувална музика, и наместникът на Господ ще пее на тях. Ще дойде тогава божествен знак, който ще обяви началото на края на падението. Ще има ярка светлина на Север, такава, каквато никога не е виждана преди, и тогава огъня ще се въздигне.

Идете в планините, когато всичко започне.

Джоузеф Наар, Бохемия (1691-1763)

Много малко хора ще оцелеят през великата война. Знаците на тази голяма война са: ако пътищата към горите са затворени с бариери, ако железни пътища са пострени в Бохемия и около нея; и хората пътуват в чудни каляски. Последния "летящ" път ше бъде построен близо до планината Кубани. В къщите лисиците ще влизат през прозорците. Прага ще бъде заличена. Цяла Бохемия ще бъда обезлюдена. От много далеч хората ще идват да видят това.

Фермера Ейлерт (Джаспър)(1764-1833)

Вечерта някой ще каже: Мир, мир. Но няма да има мир, и на сутринта враговете ще са пред вратите. Но няма да продължи дълго. Тези, намерили добри скривалища, ще бъдат в безопасност след няколко дена. Бягството също ще е много бързо. От Изток войната ще избухне. Изплашен съм от Изток. Първо, войските ни ще идат до границите, скоро след това ще се върнат спокойни. Но едва пристигнали си вкъщи, врага ще бъде отново там с такава сила, сякаш е изникнал като гъба. (Това е предполагаемия разпад на Варшавския договор и оттеглянето на Съветския Съюз от Централна Европа, последвано от разоръжаването на Германия и бързото връщане на Руските сили).

Една битка ще се проведе между Уна, Хам и Верл. Там нации от половината свят ще се изправят едни срещу други. Малко руснаци ще се завърнат у дома да разкажат за загубите. Първо Полша ще пристигне, ще се бие срещу насилниците и накрая ще получи своя крал.
Вана битка ще се проведе между Уна и Хам. Ще трябва да хвърлят каруци и колела във водата, иначе бягащия враг ще ги вземе с тях. Битката, победата и бягството ще бъдат  много бързо едно след друго, така че, който успее да се скрие за съвсем кратко време, ще избегне опасността. В Кьолн ще е последната битка.

Йохан Петер Кноп от Еренберг (1714-1794)

Кораби без коне ще дойдат на Рейн, каляски ще се движат без коне, но със звук. Тогава, когато никой не вярва, ще има война, каквато никога не е имало преди. Чужденци ще окупират Рейн, но ще бъдат разбити след жестока съпротива.  Когато моста на Кьолн бъде завършен, войниците директно ще минават. Тези, които са подкрепление, ще пристигнат, когато всичко е свършило.

Антон Йохансон, Швеция (1858-1909)
(За съжаление, нямам неговите буквални версии на предсказанията, но той е добре познат за точното предсказание за потъването на Титаник и назоваването на една от жертвите - милионера Джон Якоб Астор 6-ти. Йохансон е видял събитията от ПСВ, точно е предвидил земетресението в Сан Франциско през 1906, и изригването на вулкана през 1902, който е разрушил Ст. Пиер, Мартиника. Той казва, че Третата война ще избухне "в края на Юли и началото на Август". По-късно добавя, че не вижда годината.

Йохансон предвижда следните детайли:
Индия ще бъде окупирана от Китай.
Нови болести, използвани като оръжие, ще избият 25 милиона души.
Ирак и Турция ще бъдат превзети от войските на Русия.
В Египет ще има безредици на революционери, заради окупацията на Индия и Европа.
Русия ще превземе Балканите.
Италия ще бъде разрушена.
Червената буря ще навлезе във Франция през Унгария, Австрия, северна Италия и Швейцария. Франция ще бъде превзета отвътре и отвън.
Американските бази и доставни пунктове ще бъдат взети от Русия.
Германия ще бъде нападната от Изток.
Ще има гражданска война, германци ще се бият с германци.
Ще има гражданска война в Англия.
Русия с Китай ще атакуват САЩ, за да предотвратят изпращането на сили в Европа.
Нови оръжия ще предизвикват бури, земетресения и дъждове в САЩ, където най-големите градове ще бъдат унищожени.

Матиас Стормбергер (1830)

2 или 3 десетилетия след първата война, ще има нова, по-голяма. Почти всички народи ще бъдат намесени. Милиони мъже ще загинат без да са войници. Огън ще пада от небето и много големи градове ще бъдат унищожени. И след края на Втората война, ще дойде трета опустошителна. Ще има изцяло нови непознати оръжия. За един ден ще умрат повече мъже, отколкото за всички воини, водени от човека. Битките ще се водят от изкуствени оръжия. Гигантски катастрофи ще се случат. За една нощ ще стане всичко. Хората ще бягат в горите. Тези, които се скрият в пещери, ще бъдат пощадени.

Митар Тараби (1829-1899)

Когато тази ужасна война започне, ще се води от армиите, които идват по въздух. Учените на тези народи, които се бият, ще използват странни оръжия. Такива, които не избухват, а правят странни сфери, приспиващи всичко живо. Ние, Сърбите, няма да участване, но други ще се бият в небето ни. Горящи хора ще падат от небето около Позега (град в Сърбия). Само една страна в края на войната, заобиколена от океани, голяма колкото Европа(Австралия?) ще живее в мир, без никакви проблеми. Над нея няма да падне дори 1 снаряд. Тези, които бягат и се крият в планините с 3 кръста (?) ще намерят убежище и ще бъдат спасени, за да живеят в щастие и любов след това, защото няма да има повече воини...

Младия слепец от Прага (14-ти век)
Тези предсказания са забележителни, разкриващи историята на Бохемия след ПСВ.
1. Едно и още едно и половина време ще има чужди владетели на Бохемия (това не е ясно).
2. По времето когато един управлява Бохемия над 60 години, голяма война ще започне след оттеглянето му. (Това, изглежда е за ПСВ, която започва след убийството на Австрийския принц)
3. Тогава, короновани глави ще бадат като узрели ябълки от дърветата. (Това се случва в последните месеци на ПСВ, започвайки от Русия през 1917, към Германия и Австро-Унгария през 1918)
4. Бохемския лъв ще управлява сам и няма да бъде направляван повече (Става дума за Чехословакия)
5. 2 човека ще са в Бохемия
6. Управляващите ще гонят други хора и няма да им дават свобода (Преследването на малцинствата в Германия)
7. До идването на силния (Хитлер)
8. Тогава, управляващите ще дадат свобода на малцинствата, но много късно
9. Тогава ще дойде нова война между всички народи. (ВСВ, която започва след разпада на Чехословакия)
10. Германия ще стане голяма купчина развалини и само района на сините камъни ще бъде пощаден (сините камъни са Алпите)
11. Голямата война ще свърши, когато черешите узреят (Хитлер и разбит през Май)
12. Докато черешите разстат, няма да искам да съм германец.
13. Но когато черешите бъдат обрани, няма да искам да съм чех. (Комунистите превземат страната)
14. Два пъти Бохемия е пресявана: за първи път само германция ще останат там.
15. Отново, чешкия лъв ще управлява Бохемия, но блясъка му вече е свършил.
16. И ще има само един народ в Бохемия.
17. Нова война ще избухне и ще е най-кратка от всички. Хората ще унищожат света, и свет ще унищожи хората. Бавария ще страда много. Това ще стане защото човека ще изостави Господ, а Господ ще ги пречисти. Когато хората опитат да заемат мястото на Бог, края ще е близо.
18. Хората в Бохемия ще бъдат унищожени от война, и всичко в страната ще бъде погребано.
19. Два пъти Бохемия е пресявана: втория път само чехи ще останат там.
20. Няма да има мир в Европа, докато прага не бъде срината.
21. Когато черешите зреят, Прага ще е унищожена от огромен огън и жълт прах от небето.
22. Отмъщението идва отвъд голямата вода.
23. И когато за втори път черешите узреят, бегълците от Бохемия се връщат тъжни в земите си.
24. Но няма да са много.
25. И ще се питат: Къде се кри, къде ти се кри?
26. В целия свят ще настъпи нова ера, която ще е наречена Златната ера.


За М.И.

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xitap
Категория: Други
Прочетен: 88950
Постинги: 22
Коментари: 25
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930