Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 15:34 - Какво стои зад размирна Украйна, Гръцката криза и други!!!
Автор: xitap Категория: Други   
Прочетен: 2884 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 27.06.2014 17:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
През 2008, тайните служби на САЩ опитаха да съборят правителството на Гърция, защото планираха да сключат сделка с Русия за газопровод, минаващ през гръцката територия. САЩ наблюдаваха цялото правителство, записваха техните разговори с помощта на гръцките мобилни оператори и съставиха план за физическото ликвидиране на министър-председателя. Година по-късно правителството падна, имаше избори и "спечелилия" министър-председател (познат като Американското момче, заради майка си - Американка и брат му, работил за ЦРУ) и Гърция стана позната с широко популярния Гръцки Икономически Меморандум.

През 2014, Реджеп Таийп Ердоган, президент на Турция е обвинен от медиите заради много записи на разговори, проведени от него и негови хора в правителството. Тези записи били изтекли към медиите. Излиза, че медиите записват разговорите на Ердоган? Коя медия може това? Никоя, специално в Турция! Турското правителство заподозря бивш консултант на Ердоган и министър в правителството му, който в момента е негов противник и на днешна дата живее в Лангли, Вирджиния (централата на ЦРУ). Защо ЦРУ ще иска някакъв турски министър-председател? Защото неговата мощ нарасна в страната, защото има над 70% подкрепа на хората, защото вярва, че може да се справи с нещата без да пита който и да е, т.е. да работи за държавата. За да потвърдите това, може да видите позициите му за Израел преди изтичането на записите, за Сирия, за генералите на армията на Турция (които са поддържани от САЩ), за кюрдите, за Русия и да се опитате да сравните позициите му след излезлите записи.

Трябва ли да напомням и за Скопие, позната като ФИРОМ, и позицията на САЩ да се преименува на Македония, докато те всъщност са славяни? И тласкането към това, че те са наследници на Александър Македонски, като никой не го е искал? Трябва ли да напомням за огромното американско посолство в Скопие, което има 10-15 етажа над земята и 8-10 под нея? А големите американски бази, северно от Скопие и южно от Косово, които през 2010 бяха скрити от Google Earth?

Да напомням ли и за Сирия и как ООН, Арабските емирства и ЦРУ плащаха на бунтовниците да се бият срещу "тиранина" Асад? Или трябва да кажа, че тези "бунтовници" са всъщност наемници, които се биха срещу Кадафи и други страни от Африка?

Какво да кажем за Египет и как Египтяните отхвърлиха Хосни Мубарак и сега армията направи диктатура с протекцията на ЦРУ?

Както може да видите, цялата зона на източна Европа и Средиземно море се намира във гореща точка през последните 15 години. Човека, който е виновен е същия. Съжалявам за хората от САЩ, но тяхното правителство, и по-специално НСР (Нов Световен Ред) стои зад тези катаклизми. Причината, поради която искат толкова много техни хора да управляват тези страни в района може да се види на картата отдолу


image
Зоната, която виждате съдържа най-голямото потвърдено количество природен газ и нефт (събрано общо) В СВЕТА! Трилиони барели нефт и куб.м. газ са налични в тази зона. Само от тези находища Европа може да получи достатъчно ресурси за следващите 300 ГОДИНИ!!!

Искате доказателства? Ето ги:

www.eia.gov/countries/analysisbriefs/Eastern_Mediterranean/eastern-mediterranean.pdf

www.ibtimes.com/huge-natural-gas-fields-eastern-mediterranean-are-set-transform-cyprus-european-energy-hub-1404582

www.nobleenergyinc.com/operations/international/eastern-mediterranean-128.html

www.iene.eu/the-east-mediterranean-geopolitical-puzzle-and-the-risks-to-regional-energy-security-p20.html

probeinternational.org/library/wp-content/uploads/2011/10/19052011_Foscolos_NEW1.pdf

Направете си сами сметките и ще видите колко трилиона долара скрити в тази така близка до нас зона. Искате ли да знаете още? Просто потърсете в Google "eastern mediterranean gas and oil" или "gas and oil herodotus basin". Това е причината защо тази зона е цялата в горещи точки, защо САЩ прави всичко, което иска с правителствата и хората в този район (БГ, Гърция, Румъния и др.). Русия също опита да вземе предимство, опитаха да разширят техния газопровод до там. Това е била тяха грешка. След това САЩ започнаха да струпват големи сили на НАТО около Русия, както и нови антибалистични системи за отбрана.

За мен, вече е кристално ясно защо 3-тата Световна Война ще започне от нашия район и за контрола му.

Защо Русия да отговори на атаките? Много е просто. Представете си, че сте президен на страна. Друга страна от другия край на света решава да построи военни бази навсякъде около страната Ви, и да премести там войска. Опитва също да създаде военен конфликт в страна, в която имате военни бази. Тогава правят нацистка диктатура до границите Ви. Ще оставите ли всичко това ей така без каквото и да е действие? Ще приемете ли това като главнокомандващ? Няма ли да се опитате да се защитите от тази явна агресия?

На последно място, но не и по важност, бих желал да кажа, че нямам нищо против обикновения гражданин на САЩ. Нямам нищо против който и да е гражданин на страна от света. Имам проблем с НСР, Ционистите и най-големите световни банкери. Накрая, ще ви помоля да гледате документалния филм "Inside Job". Той ще Ви обясни и покеже точно защо света е в икономическа криза, кой е зад нея, защо той/те го направиха и кой е президента под техен контрол да им помага в техните тайни заговори.

След като сте прочели написаното по-горе, моля, спестете си простотии, че НСР било измислица, че нямало доказателства за него и т.н. Ако ще поствате такива коментари, спестете си ги и не се унижавайте. Или докажете, че няма НСР!!!




Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xitap
Категория: Други
Прочетен: 88889
Постинги: 22
Коментари: 25
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930