Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 11:25 - Извънземни култури в древен Египет
Автор: xitap Категория: Други   
Прочетен: 2420 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.06.2014 11:25


 Според мен, най-доброто доказателство за директен контакт с извънземни посетители може да се намери в Югоизточна Европа преди 7000 години по време на Неолита, както предположих в някой чужди форуми.  Причините за това са много, но най-много са фигурите, нисещи костюми и шлемове, седящи и позиращи за Неолитните скулптури, готови да хванат тяхната цялост, както и директния контакт. Като продължение на това бих желал да погледна и какво би довел подобен директен контакт върху културното развитие, като със сигурност един такъв аспект би бил развитието на първата писменост в този регион и период, но не бива да се подминава и идеята за култура на пирамидите и идеологията за Божествените Портали, която напълно се възцарява 2000 години по-късно в Близкия Изток, и води до голям отзвук на световно ниво, но началото и можело да се види в Югоизточна Европа преди.
image
Eто малка находка, показваща пирамида, намерена в Унгария и датирана 7000 г. пр. Н.е. По-важното е, че тези носят същия тип, видян в много други култури.

image
В този смисъл, тези пирамиди са продължение на културното наследство на предполагаема Божествена Раса.

image
Има много директна връзка между модела, видян на фигурите, и как е пренесен в други народи и промените, наложени от тях.

image
Така можем да кажем, че този формирам интерес в пирамидалната форма може да се свърже с намерените фигурки. Основна тема на културите с пирамиди в ранния бронзов период е как пирамидата е връзка между Подземния свят, Земята и Рая, което си е по своему Божествен Портал, и отново виждаме тези неща 2000 г. след началото им от Югоизточна Европа.

image
Горната картинка показва останки от свещена планина или пирамида и над нея е Божествения път, основния принцип на двете е вероятно култ към водата и живота.

image
Отново, пример от Неолитната керамика, която има Божествена асоциация в духа на пътеките, арките и водопроводите. Други парчета твърде много напомнят на раннобронзови "Водни" портали в архитектурния контекст, подожен на иконографията на Абзу в Шумер.

image
Друг пример за "Водни" портали в архитектурата, са снимките, показващи същия модел иконография, видяна във фигурите в намерените дъсчици в пирамитиде.

image
Като заключение, може да се види, че по времето на Ранния Бронз е започнало развитие на традиции и влияние на култури, които имали като птици антропоморфни фигурки, които направили от от други фигури, носещи, защитни костюми, можещи да бъдат видяни като Божества от Небесата, макар и невероятно да изглеждат така и да са имали някаква връзка със фигурите от скулптурите. Никога не са изобразени с някакво оръжие в ранните скулптури и често показвани с майчински изображения.

image
Разбира се, не е лесно да се прави разследване за такива необичайни неща, базирани на частични доказателства, стари над 7000 г., но мисля, че може да се опита, поне това показва оценката на наличните доказателства.

image  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xitap
Категория: Други
Прочетен: 88940
Постинги: 22
Коментари: 25
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930